Mine favoritter i hverdagen

I hverdagen går jeg ikke med særlig meget makeup. Mest fordi min hud ikke helt har styr på hvor gamle vi er i min krop. Mentalt passer min hud nok meget godt ind, men i passet står der 33 somre, så teenage hud passer ikke så godt ind her. Men det er nu en gang det der sker i krydderen på mig! Heldigvis er det ikke lige så slemt som det var en gang, men jeg har stådig ikke fået den der perfekte hud med små porre. Det bliver gradvist bedre og bedre, specielt efter at jeg har fået så meget Clarins på hylden.

De gode favoritter

Clarins fylder mere og mere i min skønhedrutine – måske det er ved at være tid til en Update på det. Jeg håber virkelig I gider læse om det, for jeg er helt oppe og kører over det mærke. Derfor er Clarins Beauty Flash Balm, da også en del af min faste Beauty rutine. Den lille fine Balm er så blød og fin, og giver min hud en skøn glød og ensformighed. Bonus er at den også virker som primer under makeuppen. Oven på den korrigere jeg de små farve fejl med min nye Maybeline Carmo sæt, den der virkelig god! Derefter tilføjer jeg et tyndt lag BB-cream, et andet vidundermiddel som jeg er helt tosset med.

Min mascara for tiden er denne grønne bandit fra Rimmel London, den giver god fylde og efterlader mine vipper tykke og kulsorte. Ting jeg vægter meget højt, når jeg vælger mascara. Børsten er buttet og tæt, og selve den sorte masse dufter skyndt af agurk. Kort sagt er der flyttet endnu en klassisker ind i skabet. Jeg er lige så imponeret som da jeg prøvede Miss Manga fra Loreal for første gang, hvilkelig også en god mascara til mine vipper.

Hvilken mascara er jeres fortrukne?

4 Replies to “Mine favoritter i hverdagen”

  1. Mht mascara, så har jeg desværre ikke fundet min favorit endnu. Har i mange år brugt Lash Queen fra Helena Rubinstein, men jeg synes til sidst at den ikke blev så længe på vipperne og jeg glemmer altså i løbet af en dag at putte mere på. Måske skulle jeg prøve Rimmels
    /Annette

    1. Jeg har kun prøvet en fra Helena Rubinstein, og den kunne jeg ikke tåle – mine øjne kløede helt vildt! Måske du skulle prøve dem fra Rimmel 😉

  2. Lyder til du har fundet en god veje ang. ansigt produkter. Jeg må afprøve det 🙂 Ang. mascara har jeg aldrig fundet den helt rigtige for mig, i øjeblikket er det en smashbox, som jeg fik anbefalet i lufthavnen foråret. Er nu på nr. 2 og er ikke den helt store fan. Så måske skal din anbefaling afprøves 🙂

Skriv et svar