Mine fine ure fra Daniel Wellington

fine ure

Reklame – indlægget indeholder affiliate links//Må jeg præsentere jer for min nye ven, jeps og jeg overvejer at bage en kage, for det er så stort! Jeg er nu den lykkelige ejer af hele 2 Daniel Willington ure 🙂 Ohh Yes! Valget faldt først på et helt sort ur, hvilket ikke er noget jeg har set særlig ofte. Og tro mig jeg har kigget på mange ure, min mand er bidt af en gal ursamler, så vi skal altid i urbutikker. Jeg syntes det er så fint, det sorte ur larmer ikke i outfittet og er meget klassisk. Ur nr. 2 larmer derimod noget mere, men det passer så fint til mine mange items fra Tommy Hilfiger. Næsten alle items fra Tommy Hilfiger er pyntet med det lille flag, i rød, hvid og blå – så de er jo som skabt for hinanden.

Om meget kort tid går turen til Paris, tænker at urremmen er som skabt til en tur til croissant-land. Jeg glæder mig i hvert fald rigtig meget, og mon ikke der kommer et godt billede af uret dernede fra 🙂 Har I nogle gode tip til kærlighedens by? Vi skal selvfølgelig en tur i Disneyland, men vi har lidt tid i byernes by – jeg skal i hvert fald se Eiffeltårnet. Det er et af de bygningsværker jeg altid har drømt om at se.

Det nyeste ur er også meget sporty i udtrykket, hvilket passer godt til min stil, den eneste ulæmpe er dog, at remmen tager imod smus og andet lækkert fra børnefingre. Og jeg har 20 små børnefingre derhjemme, det nu mest de små babyfingre der smusser mit ur til. Prinsessen sidder nemlig på min venstre side, når vi spiser, og hun spiser stadig mest med fingrene. Der er det sorte med læderremmen nemmere at gøre rent, selvom jeg er lidt imod kødsovs i smykker. For et ur er vel også et smykke?! Hov Daniel Wellington har også lavet armbånd, er der nogle af jer der har dem? Og er de værd at skrive på årets ønskeliste??

Fine ure på venstre arm

Nu er min venstre arm udsmykket med fine ure fra Watchfelt.dk, så mangler jeg altså bare et flot ud til væggen. For ca. 1 år siden kunne vores gamle ur i køkkenet ikke mere, så det røg på genbrugs stationen. Vi har stadig ikke fundet afløseren, og jeg må sige at vi mangler et ur big time. Vi har mobil-fri-zone ved spisebordet, ja ja jeg ved godt at der kommer mange mad billeder på Instagram, men når billedet er i kassen, så skal den smartphone ud af køkkenet. Men nogle gange er det ret vigtigt, at vide hvad klokken er. Fx så om fredagen, skal vi nå at sidde i sofaen til kl. 19.00, for der starter der Disney sjov. Og kl. 19.00 står den på fredags-slik og popcorn, og det skal jo også lige serveres.

Fine ure på væggen

De her ure er fra Karlsson, og fås i 2 størrelse, de måler enten 40 cm eller 50 cm i diameter. Så de fylder lidt på væggen, men der er mange forskellige vægure fra Karlsson. De fine ure i pastelfarvede keramik er nu også skønne, tvivler nu på at manden min er med på et lyserødt vægur. Det er måske også mere til Prinsessens værelse, eller endnu bedre til det der sommerhus jeg er begyndt at drømme om. Selvom vejret halter en hel del, tænker jeg stadig at ferie i sommerhus er hyggeligt i regnvejr. Regnen der slår mod ruden, vinden i træerne, brætspil, hjemmebag og stilheden. Det føles som uendelige tider siden, at jeg har oplevet stilheden, kun afbrudt af vægurets tikken. Ej det kunne jeg godt bruge, total stilhed, en god bog og min familie. Måske jeg skulle tjekke det der sommerhus-bolig-market lidt ud.

Har I et vægur? Og hvilket har I på væggen??

Eller bruger I bare konstant den der smartphone? Den bliver hurtig en slags respirator, for der er godt nok mange der konstant har den i hånden. Husker du at ligge den fra dig i løbet af dagen? Jeg er virkelig dårlig til det, men når jeg kommer hjem, bliver den sat på lydløs og lagt på kommoden. Så prøver jeg at lade den ligge der, til efter børnene er gået i seng.

Nå men tilbage til de fine armbånds ure! Nu har jeg 2 ure fra Daniel Wellington, og så burde mit behov været stillet. Men jeg er da varm på både Classy og Grace udgaverne, måske også Classic Petite nu når vi er i gang med ønskerne.

8 Replies to “Mine fine ure fra Daniel Wellington”

 1. Jeg er vild med urene til væggen. Vi har også mobil frit bord. Jeg kigger mest på min ovn for at se klokken. ha ha ha

  Ellers har vi Georg Jensens ur, hvilke jeg er meget glad for.

  Måske et sjovt spørgsmål, men ved du om vægurene larmer? Er “overfølsom” for den type larm.

  / Annette

  Ps man kan da aldeig då for mange smykker/ure 😉😉😉

  1. Uha nej det ved jeg slet ikke, jeg tænker at man kan spørge shoppen, de plejer at være søde til at svare på sjove spørgsmål 😉
   Nej vel 😉

Skriv et svar