Processed with VSCO with t1 preset

Året fødselsdagsgaver indtilvidere – jeg måtte desværre aflyse min fødselsdag, da Prinsessen og jeg var på hospitalet. Heldigvis er der kommet gaver alligevel 🙂

Processed with VSCO with t1 preset

Clutchen fra By Malene Burgee er en lille gave fra mig selv, jeg har længe ønsket mig den, og da den var sat ned med 50% på Black Friday slog jeg til.  Den passer perfekt lige til et par kort, mobiltelefonen, læbestift og nøgler. Den kan nemt være i barnevognen eller i pusletasken, og så er den til at finde igen. Hvis man bare smider lidt tilfældigt ned i en pusletaske, er det ikke til at finde igen, jeg får hurtigt brugt flere minutter på at lede rundt imellem bleer, stofbleer, vådservietter og ekstra tøj, bare for at finde mine nøgler eller mit dankort.  Så der er den virkelig smart, jeg er virkelig glad for den! Der er rimelig god plads, der kan være flere ting i, uden at den ser proppet ud – den skal jo stadig se flad ud.

Gel lakken har guldklumpen valgt, det er Essie nye gele lakker. Jeg glæder mig meget til at prøve den, der står at hvis man ligger ny topcoat på hver anden dag, kan lakken holde op til 12 dag – det vil jo være helt perfekt.

Fra mine svigerforældre har jeg fået en gaveæske fra Clarins, den indeholder en virkelig god dagcreme som jeg faktisk allerede bruger i øjeblikket, en natcreme – nøj jeg har savnet en natcreme i mange måneder, og til sidst en ansigtsvask. De tre ting ligger en fin toilettaske, som man så kan bruge fx til makeup eller små prøver.

Processed with VSCO with t1 preset

Under gaverne ligger den fineste sorte nederdel fra Neo Nior, den er så fin! Jeg har allerede haft den på, og jeg fik manden min til at tage et hurtigt billede – det kommer på bloggen i løbet af ugen 🙂

Endnu et lille gavesæt fra Clarins – jeg kan ikke få nok, det bedste ved gavesæt er, at jeg ved giveren har gjort en god handel.

Glasset er til smoothie og juicer, syntes sådan at jeg manglede et smukt glas til det.

Processed with VSCO with t1 preset

Så kom der endnu en lækker skål fra Royal Copenhagen til samlingen, denne i det skønne stel prinsesse. Fra min mor fik jeg denne lidt skøre bog måske, men hvis tarmene ikke spiller i samme takt, vil du opleve at hele din krop spiller falsk. Tarmen er vigtigere end mange tror – jeg ser frem til at læse den i hvert fald 🙂

Processed with VSCO with t1 preset

Den sidste gave jeg fik, var denne skønne duft fra Stella McCartney – den dufter vildt skønt.

Så nåede jeg alligevel at poste mine fødselsdagsgaver inden jul – men sådan er det at have 2 skønne børn, en jul der skal holdes og en masse planer.

Nu må vi se om I får julegaverne lidt hurtigere 😉

God lillejuleaften alle sammen.