Mine fødselsdagsgaver 2017

Fødselsdagsgaver

Det er lidt sjovt at sætte årstal på de her årlige indlæg, men når man har blogget i mange år, så skal titlerne jo skilles fra hinanden. Jeg havde som sagt fødselsdag i november, mere nøjagtigt d. 29. November. Og kun 2 dage efter startede jeg nyt arbejde, derfor har det været lidt svært, at få nået at blogge. Mig og min familie skal ind i en ny rytme, og nye opgaver på arbejdet tager mange kræfter. Så når børnene sover, sover jeg også! Det hjælper så heller ikke, at dagene er så korte. Jeg tager afsted i bælgravende mørke, og vender hjem i samme belysning. Det er kun om fredagen, at jeg kommer hjem uden lys på cyklen.

Men tilbage til indlægges tema, mine skønne gaver som faldt ned i min turban i år. Jeg fik mange af de ting der stod på min ønskeliste, og så fik jeg de fineste hjemmelavede gaver af Guldklumpen. Jeg har fået den fineste strik, som jeg viste på indlægget her. Der kan I også fine link til strikken og cremerne, og ikke mindst parfumen.

Bløde og fugtgivende fødselsdagsgaver

Strikken er i 100% bomuld, det er jo lige som det skal være. Den er blød og lun. Skønhedsprodukterne fra Clarins er alle i serien Hydra, en serie med ekstra fokus på fugt. Min hud er ikke tør, men den mangler elasticitet, og det føler jeg at den får af den serie. Duften fra Chloé er helt fantastisk! Jeg tager ofte og gnider mit håndled med lidt parfume, for så kan jeg selv dufte til den hele dagen.

Bogen glæder jeg mig meget til at læse, jeg har lyttet den på mofibo i sommer, og har haft lyst til at læse den lige siden. Mink hjertet er fra mine nye kollegaer, det lå til mig den dag jeg startede 🙂

2 Replies to “Mine fødselsdagsgaver 2017”

Skriv et svar