Mine fødselsdagsgaver del 1

For 1,5 måned siden var det min fødselsdag, jeg fejrede dagen med min mand og vores skønne børn. De havde været så gavmilde at finde en masse fine fødselsdagsgaver til mig 🙂 Desværre var Guldklumpen syg, og havde været det i næsten 10 dage, så det var ikke meget min mand havde fået forberedt. Så i stedet for at få gaver om morgen, blev jeg fejret godt om eftermiddagen. Hele dagen var lidt omvendt, men det var en god dag.

Fødselsdagsgaver

En lille gennemgang af mine fødselsdagsgaver

Jeg fik den skønneste bagebog fra Meyers Madhus, fyldt med opskrifter på alt det jeg savner i min hverdag. Der er opskrifter på brød, boller, rugbrød, lagkage, burgerboller, kage og meget meget mere. Som alle de andre bagebøger fra Meyers hånd, så er der et godt gennemarbejdet forord, som gør det meget nemmere at forstå sig på glutenfri bagning. Her fortæller de også om, hvordan de har eksperimenteret og prøvet sig frem. Jeg glæder mig i hvert fald til at bage dens opskrifter.

Derudover fik jeg et sæt med lækre ting fra Clarins, en julebluse, en kaffekop, en perleplade og et af Karmameju’s nye produkter. Det er den muskelafslappende roll-on Blaze, den er jeg allerede blevet ret glad for 🙂

2 Replies to “Mine fødselsdagsgaver del 1”

  1. Stort tillykke med dagen og det lyder til at være nogle lækre gaver du fik 🙂
    Håber at guldklumpen har det bedre i dag 🙂

Skriv et svar