Mine julegaver skal da også på bloggen

julegaver

Da jeg havde pakket alle mine julegaver op juleaften, sad jeg med en sjov følelse af, at jeg havde fået ALT hvad jeg ønskede mig. Normalt har jeg en meget lang ønskeseddel, så jeg har aldrig haft den følelse før. Det var en rar følelse, bagefter sad jeg så med tanken om, hvad skulle jeg nu ønske mig. Men med 10 måneder til min fødselsdag tænker jeg, at jeg nok skal nå at komme på noget igen. Nu er jeg i hvert fald meget glad for, at min penselsamling er ved at være komplet. Jeg har i flere år haft de her pensler på ønskelisten, jeg har også vist nogle af dem før. Nu har jeg dem jeg har manglet, for at kunne ligge min øjenskygge som jeg ønsker den. Penslerne får I snart at se.

Varme julegaver

Min mand og mine søde børn gav mig den her lækre sweaters fra Barbour, et mærke jeg ikke kendte før. Mærket er engelsk og viser en mere klassisk landlig engelsk stil. Hvilket passer meget godt til den stil jeg dyrker når jeg slapper af, og er samme med børnene. Jeg mangler bare et par lækre gummistøvler – bingo et ønske til min ønskeseddel.

Kalenderen minder om den jeg havde i 2017, bare i en mindre og mere taske venlig størrelse. Den er fra Magasin, og kan fås via deres hjemmeside lige her. Parfumen fra Ralf Lauren har jeg tidligere haft, og den gang var jeg meget glad for den. Duften er lidt tungere, end dem jeg plejer at gå efter. Men jeg kan godt lide at have en duft til forskellige dage og situationer, og både til hverdag og fest. Til sidst har jeg fået både rouge og øjenskygge fra Nilens Jord. Jeg glæder mig meget til, at prøve deres produkter. Har I nogle erfaringer med  kosmetik fra Nilens Jord?

3 Replies to “Mine julegaver skal da også på bloggen”

Skriv et svar