Mine Karmameju favoritter var også med i kufferten

Jeg har fundet en masse lækre produkter fra Karmameju, produkter der i dag er helt faste i mine rutiner. Derfor kom de selvfølgelig også med i kufferten, da vi var på sommerfrie i august måned. Det startede med at jeg gerne ville prøve en tørbørste, en ting jeg første gang læste om ovre hos Emily. Hun beskrev den som lige præcis det produkt jeg manglede, så jeg kunne sætte lidt fut i bindevævet.

Karmameju tørbørstning

Jeg har altid været interesseret i at hjælpe min krop til at udrense naturligt, i hvert fald på den mest naturlige måde. I dag hedder alt jo et eller andet med at detoxe, en ting vores krop gør hele tiden. Hvis vi ikke detoxede ville vores nyrer og lever blive arbejdsløse med det samme, men vi behøves jo ikke sætte vores lid til, at de klare det helt selv.

Hele kroppen er som sagt indstillet på at rense og detoxe hele dagen, men ved at stimulere bindevævet med tørbørstning booster det processen. Samtidig får jeg dagligt børstet de døde hudceller af min krop, så min hud er blød og frisk. Jeg oplever faktisk at min hud bedre absorbere olier og cremer, fordi der ikke er gamle hudceller der blokere processen.

Karmameju

Hjemmespa med Karmameju

Et af temaerne på Karmameju hjemmeside er hjemmespa. Noget jeg meget gerne vil hygge mig med hver weekend, og specielt med massere af deres skønne produkter. Dem har jeg heldigvis en masse af allerede, det tænker jeg I godt kunne gætte jer til ud fra billedet. Men som så mange andre ting, kunne jeg godt lige bruge lidt flere af deres lækre produkter. Jeg har flere gange tænkt på at ønske mig deres fine loungewear produkter, så kunne jeg tøffe rundt i den skønneste badekåbe – eller bedre endnu i den bløde heldragt. Så kan det vist ikke bliver bedre, så kunne jeg vimse rundt som en lille Karmameju mascot i et af de blødeste maskot kostumer. Maskotter er vel stadig noget, eller hører det fortiden til?

Lige meget hvad ville jeg elske, at udvide min Karmameju samling 🙂

 

Skriv et svar