Mine små træ favoritter fra Kay Bojesen

Træ favoritter

Reklame//

Dansk design er noget jeg virkelig sætter pris på, og holder meget af. Jeg har altid været vild med Arne Jacobsen’s design, 7-stolen er min første design stol. Forhåbentlig bliver den hverken den eneste design stol, eller det eneste fra Arne Jacobsen. Jeg tænker ikke rigtig at min kalender og mine blyanter tæller med 😉 Men det er nu stadig en super fed kalender! Arne Jacobsen er ikke den eneste danske designer vi har repræsenteret herhjemme. Vi har fx små træ dyr, blandt andet kay bojesen fugl, vi har ikke en kay bojesen sangfugl, men de små love birds eller turtelduer som de jo hedder på dansk.

Træ favoritter på min ønskeliste

Jeg er ret glad for Kay Bojesen’s små træ dyr, de er så fine og stilrene i udtrykket. Jeg ønsker mig både zebraen og en kay bojesen sangfugl, de findes i mange forskellige farver. Jeg er mest sangfuglen Ravn, den er sort og nem at matche til det andet interiør i hjemmet. De farvede kunne jeg nu også godt finde på at have på børnenes værelser. Alle dyrene blev i sin tid lavet som legetøj til børn, det er lidt sjovt for i dag står de fint på hylder til udstilling. Jeg kunne heller ikke lige forstille mig Prinsessen lege med vores abe eller de små fugle. Hvilket er lidt synd, for det var ikke det designeren tænkte, den gang han designede dem. Jeg fik heller ikke lov til, at lege med min morfars fine abe, da jeg var barn.

Træ favoritter med kærlighed

For et par år siden, fik jeg de smukke turtelduer i Valentins gave fra min mand. De er virkelig fine, og til hverdag står de og passer på vores fine porcelæn. Hver dag kigger jeg på dem,de er nu også ret fine. Når jeg en gang får zebraen, så skal den stå sammen med mine smykker og min makeup. Zebraen er nemlig en af mine ynlingsdyr <3

One Reply to “Mine små træ favoritter fra Kay Bojesen”

Skriv et svar