Mine ynglings jeans er højtaljet

Klædeskab, Jeans,

//Reklame

Det er ingen hemmelighed at jeg er ret glad for jeans! Cowboybukser er bare smarte og meget brugbart, både til hverdag, men da helt sikkert også til fest. Jeans med stilletter og blazer virker til alle fester, jeg syntes det er fantastisk at man kan bruge en tøjdel til næsten hvad som helst. Sidste år var det populært, at have jeans på under kjole – en tendens som jeg syntes Trine behersker rigtig smart og stilfuldt. Mine jeans er højtaljet, det helt rigtoge valg når man som mig døjer med lidt mor mave under navlen. Jeg føler virkelig, at den model gør noget ekstra godt for min figur. Mine favorit jeans er fra Levi’s, og er af modellen curve med slimfit.

Bukser til din figur

Højtaljet bukser til kvinder er virkelig en smart opfindelse, det var de mega lavtaljet altså ikke. Kan I huske hvordan g-strengen altid var synlig, og alle piger rente rundt med murerøv? Det var altså ikke smart, og desværre så var de fleste ikke helt fit nok til de lavtaljede bukser. Så er de højtaljede altså smartere, de holder både på mave og rumpe på plads. Og vi vil vel helst tage os godt ud 😉

Er du til højtaljet bukser?

Indlægget er skrevet i samarbejde med dressthebird.dk//

Skriv et svar