Minimalistisk tankegang er mange ting

reklame

Jeg er ret ny i den minimalistiske tankegang. Men hver gang jeg skal til at købe noget nyt, tænker jeg lige en ekstra gang om. Er det nu også nødvendigt. Derfor købte jeg ikke en ny kjole til nytår, jeg har heller ikke købt noget nyt til mig selv i et par måneder. Hvilket jeg faktisk er ret stolt over. Men når jeg går mine skabe og skuffer igennem, er der heller ikke meget jeg mangler. Der er helt sikkert en del jeg gerne ville have, men ikke noget jeg ikke kan leve uden. Heldigvis har jeg kunne stille min shoppetræn en smule, for Prinsessen manglede strømpebukser. Det er sjovt med sådan en lille størrelse, hun er kun 3 år, men hun ved udenmærket hvilket tøj hun vil have på. Og i øjeblikket er det altså strømpebukser og kjole.

Strømpebukser

Blomster i boligen

Jeg elsker blomster i mit hjem, men når alle mimne orkideer ikke blomster, er det altså nogle virkelig kedelige planter at have stående. Men jeg kunne ikke drømme om at skille mig af med dem, for de kommer jo igen. Og nogle af dem blomstre faktisk hele året, hvilket er ret fantastisk. Men når alle mine orkideer bare er grønne blade, kunne det være en god ide, at have lidt farve at kunne stille frem. Derfor har jeg tænkt over mulighederne med kunstige blomster, som kunne komme frem en gang i mellem, for at sætte ekstra kulør på boligen.

Hilmars.dk er en shop med både kunstige planter og blomster. Jeg har klikket lidt rundt, og fandt blandt andet nogle flotte blomstergrene. De ville sætte fint kulør imellem alle de grønne blade, og det smarte er at de jo kan genbruges igen og igen og igen. Hvilket jo er meningen med alt jeg køber i 2020 😉

/Indlægget er skrevet i samarbejde med Hilmars.dk/

Skriv et svar