IMG_3785

sponseret

Jer der følger med ovre på Instagram, ved at jeg har en passion for Royal Copenhagen, jeg holder meget af det blå guld. Jeg har mit eget prinsesse stel, sammen har vi blue elements, lidt mega mussel og lidt riflet. Manden min er meget glad for det originale riflede, og han har efterhånden også en del, jeg er også god til at opfylde lige netop de ønsker på hans ønskeliste. Det går heldigvis også den anden vej, så jeg også udviger lidt efterhånden.

Jeg er meget glad for dansk brugskunst, boligtilbehør, interiør gennerelt – det er altså ikke kun Royal Copenhagen der bor hjemme hos os, men også Kähler, Lyngby porcelæn og Bjørn Wiinblad.

Hos www.decorateshop.dk har de masser af interiør, plakater og sengetøj – noget vi altså godt kunne bruge noget nyt af, Prinsessen og Guldklumpen  er dem der har det fineste sengetøj hjemme, og også det nyeste. Det er sjovt som prioteringerne ændre sig når man får børn, det er selvfølgelig vigtigt at de har nyt tøj, overtøj til alt slags vejr og ikke mindst fodtøj. På vores tur til Florida i sommer, kom Guldklumpen også hjem 4 par sko rigere – men hey både Nike og converse koster ikke engang halvdelen af hvad de koster her hjemme. Men på den anden side hvad der er sparet er tjent, hvis man altså holder sig til det nødvendige – hvilket man jo altid gør med tøj, sko og makeup host host!! Ej jeg vil faktisk sige, at jeg sjælendt køber noget der aldrig bliver brugt. Det gjorde jeg førhen, men jeg er heldigvis blevet klogere med alderen.

Fidusen er jo at blande nyt og gammelt, så holder det også i flere sæsoner. Det er faktisk det sammen med vores stel, alt fra Royal Copenhagen kan blandes på kryds og tværs, så det dækker de fleste behov – vi mangler dog æggebærger til vores morgen bord…og en mælkekande…og et smørrebrædt…og et kagefad….hmmm fornemmer at jeg kunne blive ved 🙈🙈