Mit bud på de 7 mest populære ure til mors dag

Daniel WellingtonReklame

Den anden søndag i maj er det mors dag, det er 6. år at jeg er mor på mors dag. Sidste år fik jeg smykker, hvilket jo altid er en god ide til kvinder. Men jeg ville også blive glad for mange andre ting, blandt andet er der bøger, skønheds produkter og et ur på min ønskeliste.

Jeg ved at jeg ikke er den eneste der har urene fra Daniel Wellington på min ønskelist. Brandet har virkelig taget de danske kvinder med storm, alle steder i Blogland ses urene på håndledet. Jeg har ikke selv fået fat i et endnu, men jeg er ret sikker på, at der bliver lavet om på det meget snart. En af grundene til at Daniel Wellington er blevet så populært efter min mening, er at selve uret er enkelt og stilrent. Samtidigt kan du får uret, lige som du ønsker det. Samtidig er mærket gode til at komme  med nyheder, men også hele ideen med at man kan ændre looket på sit ur, ved at købe ny ur rem. Det er derfor oplagt at flere af collagens ure, er fra netop det mærke.

Daniel Wellington – det klassiske look

Det klassiske look som tog os alle med storm, looket passede lige ned i den stil Mad Men efterlod hos os. Samtidig giver urene et moderne unisex look som kan bæres af alle. De klassiske ure fås og med små klare swarovski krystaller, der drysser lidt ekstra feminint glimmer over uret. Det klassiske ur med krystaller hedder Classy, er har en urkasse på kun 26 mm. Et rigtigt dameur som jeg syntes er rigtigt flot, specielt i York udgaven med læderrem i slangelook. De mere unisex urkasser er Classic og Classic Black, begge er jeg ret vild med (men jeg syntes jo også alle deres ure er pæne!)

Alle Daniel Wellington urene fås i enten sølv eller rosaguld urkasse, dertil kan man vælge hvilken rem man ønsker. Det mega seje er, at man selv kan skifte remmen. Du kan skifte remmen på alle ure, så du kan starte ud med et Classic med en Sheffield rem (klassisk læder i sort), og så tilkøbe en NATO rem. På den måde kan du style dit ur, lige til den stil du ønsker. Det er virkelig smart, og ikke mindst økonomisk! Lige nu fås NATO remmen i 6 forskellige udgaver, den nyeste er helt sort, og passer så fint sammen med Classic Black uret.

Daniel Wellington er en rigtig person, som brandets stifter mødte på en rejse. Den britiske herre bar sine vintage ure på gamle NATO urremme. En ide brandet har integreret i deres ursortiment. Daniel Wellington uret er designet i et smalt og elegant look, så det netop passer de kulørte remme. Det traditionelle, men friske design fungerer så perfekt med NATO remmen og den elegante stilsikre læderrem, som appellere til næsten alle. Det er virkelig godt designet! Uret fremstår minimalistisk og uden alt for mange funktioner. Der er ikke dato eller stopur, integreret i uret som ellers var vældig populært før hen. For 20 år siden hvor jeg blev konfirmeret, skulle der være flere funktioner i uret, selvom man ikke skulle bruge det til noget.

NATO remmen

Tilbage i 1970’erne brugte den britiske flåde NATO remmen, hvor dykkerne brugte de stærke nylonremme over deres våddragter. Alle remme fra Daniel Wellington kan udskiftes, og de mange remme gør looket tidløst og unikt. Personligt er jeg ret vild med den helt sorte – surprise, I know! Men den stilrene i Glasgow i blå og hvid, er også lige mig. Jeg har haft et ur med NATO rem tidligere, og jeg må sige at de er meget slidstærke.

De forskellige NATO remme kan købes hos watchfelt.dk, mange af dem er lige nu sat ned. Shoppen har også de klassiske remme i læder, der er også flere af dem der er nedsat.

Sidste nyt

Det nyeste skud på Daniel Wellington stammen er Classic Petite Collectionen. De klassiske urskiver i hvid og sort har fået nye remme. Remmene er en fin metal rem, udført i samme farve som selve urkassen. Uret kan fås i både rosaguld og sølv, urkassen er 32 mm og fås i sort eller hvid. Lige nu kan du få fingrene i den nye kollektion hos watchfelt.dk til kun kr. 1.015,- Uret henvender sig til kvinder, da uret kun måler 32 mm, passer det perfekt til et smalt håndled. Jeg syntes nu det bliver lige en tand for feminint, jeg har altid været til store ure, og det holder jeg mig til igen i denne omgang.

Selve urværket i Daniel Wellington er japansk quartz, hvilket ikke siger mig en hulende fis. Men der skulle være både schweiziske quartz ure og japanske, urværket skulle være præcist og er blandt andet være brugt i Seiko ure. Jeg talte en dag med en, som sagde at det måtte være et dårligt urværk, når urene ikke var dyre. Min mand er lidt af en ur nørd, så jeg må hellere hører om det japanske urværk fra ham. Når man nu har en den viden, er det jo rart at blive spurgt, måske jeg også får lidt hustru-bonus ind på kontoen.

Mit ur lige pt er fra Tommy Hilfiger, det er stort og sporty. Jeg kunne derfor godt bruge et mere enkelt og klassisk ur. Her passer et Daniel Wellington ur så fint ind. Nu er det så bare at vente på, at det bliver mors dag, og se hvad min mand har fundet på i samarbejde med børnene.

Hvad ønsker du dig til mors dag? Altså hvis du er mor…

Indlægget er skrevet i samarbejde med watchfelt.dk

2 Replies to “Mit bud på de 7 mest populære ure til mors dag”

Skriv et svar