Mit bud på årets julenegle

Julenegle

Dette blogindlæg er udgivet som led i Bloggers By Heart årlige julekalender-stafet. Hver dag op til jul kan du følge med i julekalenderen her. Her vil du blive mødt af indlæg om juleopskrifter, tip til gode julemarkeder og meget mere. Jeg glæder mig selv til at læse indlægget om kreative juleting. Mit indlæg kommer til at handle om julenegle, og kommer lige her.

Jeg elsker at gøre lidt mere ud af mine negle, jeg har ofte kun min vielsesring på, så mine hænder er lidt kedelige. Der hjælper neglelakker. Derudover lider jeg af skrøbelige negle, hvilket skulle hænge meget godt sammen med mine allergier. Jeg kan derfor bedre have lange negle, når der er lak på.

For mig er jul rød, guld og sølv – meget gerne i glimmer! Den første uge af december har min negle været røde, og det har været med Essie Gel lak – bubbles only nr. 345, den holder virkelig godt på mine kontorfingre. Min ultimative julelak er Essie Leading Lady nr. 815, den er desværre svær at få fat i – men hvis I finder den i jeres lokale matas, så er den helt sikkert et køb værd. Første gang jeg købte den, var den med i et lille julesæt med 3 lakker fra Essie. Men der er vi helt tilbage i 2012.

Julenegle

Julenegle med Effekt

Mine glimmer favoritter kommer fra OPI, deres effekt lakker er virkelig gode. Glimmerlakker er dog ret svære at få af på almindelig vis, men hvis man putter fingrene i lunt vandbad i ca. 5 minutter. Så er glimmeren lige til at skubbe af med neglene, farven og de små rester kan derefter fjernes med en vatrundel med neglelakfjerner. Nogle gange hapser jeg en lille effektlak fra Loreal med hjem fra min lokale matas. De er små og billige, og kan lige give looket det lille tvist, som jeg nogle gange mangler.

Julenegle

OPI lakkerne er, Snow Globetrotter, Rolling’ in Cashmere, Goldeneye.

Essie lakkerne er, Fift ave nr. 555, bubbles only nr. 345, Leading Lady nr. 815

Loreal lakken er Platinum chic nr. 845

I morgen er det Katrine fra Udelukkendelund.dk der tager julestafetten videre i Bloggers By Hearts julekalender. Kalenderlågen bliver åbnet kl. 9.00 og vil omhandle julemarked i Stockholm.

God jul 🙂

Skriv et svar