Mit sorte Daniel Wellington ur fra Watchfelt

Daniel Wellington

Reklame//Jeg har langt om længe blevet den lykkelige ejer af et Daniel Wellington ur. Et mærke der længe har stået på min ønskeliste. Det var faktisk svære at vælge end jeg lige troede. Der er både de hvide eller de sorte urskiver, skal det være i rosa guld eller sølv, og så til det sværeste valg hvilken rem. Det er jo det jeg så godt kan lide, læderremmen gør uret klassisk, og den stribede NATO rem gør det friskt og sporty.

Jeg valgte et meget klassisk ur, det er med sort urskive og med flotte rosa guld detaljer. Uret hedder Classic Black Reading og er med sort krokodille rem, jeg syntes virkelig det er et fint ur 🙂 Jeg har faktisk en kollega der har et magen til, han breakede lige at han samlede på Daniel Wellington ure. Jeg bliver simpelthen nød til, at hører mere og ikke mindst se hans samling! Men det er lidt sjovt med de ure, de er virkelig fine, og ja man får lyst til at have flere af dem.

IMG_5508

Flere Daniel Wellington ure

Det næste på min ønskeliste er et Classic Canterbury, jeg er vild med sporty udtryk. Jeg tror at sådan et ur med NATO rem er lige mig 🙂 Jeg har faktisk også tænkt på, om jeg skulle have fat i en sort NATO rem til mit Classic Black Watch. Det er noget af det ekstra smarte med de her ure, man kan nemlig selv skifte sin rem på urene. På den måde kan man, få sit ur til at fremstå lige som man ønsker. På den måde bliver uret også mere et smykke, end kun et ur.

Har I set det nye Classic Petit Bondi, det er så fint, hvidt og perfekt til solbrun hud. Og så kan jeg altså også godt lide Classy urskiven, med de meget fine, feminine og eksklusive Swarovski-krystaller.

De andre mærker fra Watchfelt

Mit ur er fra shoppen Watchfelt.dk, de har et stort udvalg af Daniel Wellington både til herrer og damer. Men de har også mange andre ure på shoppen, de har faktisk også både solbriller og armbånd. Der er både skønne ure fra Pilgrim, Triwa og Cluse, mærker der også gør det rigtig godt. Designet hos Cluse minder om Daniel Wellington, men er 30-40% billigere. Urene findes med flere forskellige farver rem, hvilket giver et mere personligt udtryk.

Triwa er et svensk kvalitets brand, deres ure henvender sig både til mænd og kvinder, da urskiverne har samme mål som fx. Daniel Wellington. Udtrykket i Triwa urene er mere maskulint efter min smag, kort sagt jeg kan se min mand gå med de her ure. Til gengæld har de nogle skønne solbriller! Jeg har ikke før hørt om Triwa, så jeg måtte selvfølgelig ind og læse lidt mere om mærket. Ikke mindst om deres solbriller og armbånd nu da de talte mere til mig end deres ure. De her solbriller er virkelig flotte, Black Oyster Olivia modellen ville jeg godt nok gerne eje. De er ikke kun skønne i formen, men farven og sammensætningen er ret unik. Flere af armbåndene fra Triwa er lavet af acitate, et menneskeskabt stof som efter sigende skulle være naturligt nedbrydelig, da det stammer fra træ. De er meget flotte, og har en fin finish.

Naturlige materialer

Når vi nu er omkring de mere naturlige materialer, har Watchfelt.dk også et udvalg af solbriller i træ. Stellet er fremstillet i et naturligt materiale, som kan nedbrydes i naturen. Vi har alt for meget plastik i vores hverdag, et materiale der ikke kan nedbrydes, og som desværre flyde i vores hav. Det bliver omdannet til micro plast, som så bliver spist af fisk og skaldyr, som vi så spiser og bliver påvirket af. Jeg er derfor stor fortaler for naturlige produkter, og der hvor materialet ikke er naturligt. Er det super vigtigt, at vi sortere vores affald. På den måde kan så meget som muligt af vores affald, blive genbrugt og nedbrudt korrekt.

Træ solbrillen er af mærket BeDifferent, det navn er da intet mindre end genialt. Når man køber sådan et par, er man jo om nogen med til at gøre en forskel, og du tør dermed også at være anderledes og skille dig ud af mængden.

Hvordan har I det med naturlige materialer, er det noget I tænker over, når I køber nyt? Og er det noget I tænker over, når I smider ud?

One Reply to “Mit sorte Daniel Wellington ur fra Watchfelt”

Skriv et svar