Morgen-pandekager med kun 3 ingredienser

morgen-pandekager

Jeg elsker morgenmad – jeg kan sagtens spise morgenmad både til frokost og aftensmad også. I weekenden plejer jeg altid at gøre noget mere ud af menuen, og i dag lavede jeg pandekager som jeg også gjorde i påsken i sommerhuset. Det skulle være af få ting, som jeg lige havde ved hånden. Det er ting jeg altid har i mit køkken, bananer, æg og boghvedemel, men herhjemme har jeg en blinispande, så de bliver helt fine og runde.

Det skal du bruge til morgen-pandekager

1 æg

1 moden banan

1 spsk boghvedemel

Kokosolie til stegning og en stegepande – jeg bruger en blinispande.

Det gør du

Bananen moses med en gaffel, mosen piskes let sammen med ægget. Til sidst vendes melen i, og dejen er klar til bagning. Der bliver ca. 8 små pandekager ud af denne potion, steg dem gyldne i kokosolie, og spis dem lune. I morges toppede jeg mine morgen-pandekager med frisk presset appelsinjuice og ahorn sirup. En lækker sød og syrlig blanding, som passede perfekt til de luftige pandekager.

Jeg nød dem med friskbrygget kaffe og hjemmelavet soya yoghurt med friske appelsinstykker. Yoghurt med appelsin er virkelig lækkert, hvis I ikke allerede har prøvet det, vil jeg anbefale jer at prøve. Bare en lille potion 🙂

Hvad forstrækker du at spise til morgenmad?

Skriv et svar