IMG_5827.JPG

IMG_5802.JPG

IMG_5853.JPG Billeder fra Instragram – @cfashiondk
Når jeg har tiden, spiser jeg altid brunch eller fx pandekager om morgen. Jeg tror på at en god start på dagen starter med lækker morgenmad – Arh ok, et kys fra mine mænd, et bad og skønne skønhedsrutiner er da også på listen 😉

De her pandekager er en skøn proteinbombe, helt uden gluten og sukker – mine er desuden uden mælk, men de kan laves med almindelig yoghurt.

Du skal bruge:
– 2 spsk glutenfrie havregryn, blendet til mel.
– 2 æg
– 2 spsk soyayoghurt
– et drys vanilie

Det hele blendes sammen, og bages på enten en blinispande eller en pandekagepande – jeg bager i koldpresset jomfru kokosolie.

Spises med det sammen med lige det du har lyst til 😉

Tip: Hvis du “glemmer” vanilien, kan du bruge pandekagerne som madpandekager 😉