muslibar1 muslibar2 Jeg ELSKER peanutbutter! Derfor var jeg nærmest lykkelig da jeg fant den her opskrift, og resultatet er bare super godt – og virkelig et lækkert mellemmåltid med fx et æble til 🙂

Jeg brugte:
– 2 dl glutenfrie havregryn
– 1,5 dl poppede ris – jeg brugte riskiks i små stykker, du kan også bruge Rice Krispies
– 1 dl peanutbutter
– 1/2 dl honning
– 1/4 dl rørsukker
– Et nips salt
– 1/2 tsk vanilie pulver

Jeg gjorde:
Først blandede jeg peanutbutter, honning, sukker og salt i en ovnfast skål (jeg brugte en mini gryde fra Le Cruset) og smelt massen i ovnen. Ovnen skal være ca. 200 grader, hold øje med massen, når sukkeret er smeltet er massen færdig. Rør massen til ensformig og glat i konsistensen. Imens massen køler, blandes de sidste ingredienser sammen i en skål. Til sidst blandes det hele sammen, ligges en passende form og stilles på køl.
Hvis du er utålmodig som mig, så stil den i fryseren. Efter ca. 10 min kan du skære den i passende stykker, som opbevares i køleskabet.

Haps haps de holdte ikke længe hjemme hos mig.