Når de varmere dage er lige om hjørnet

reklame

Nu begynder vejrudsigten endelig at vise varmere dage igen. Jeg har virkelig savnet solen i de sidste par uger, vi havde lige fundet sommertøjet frem, og så blev det regnvejr og koldt igen. Det er også en af grundene til, at Prinsessen har haft vinterjakke på om morgnerne. Vinterstøvlerne er heldigvis arkiveret, men når temperaturen svinger 15 grader fra den ene dag til den anden, så er det altså svært at klæde de små på.

varmere dage

Når sommeren slår igennem, skal vi igen ud og vise de bare ben – nøj hvor jeg dog glæder mig. Jeg har også 2 børn, og de glæder sig også til, at komme ud og lege i det gode vejr. Jeg har en lille pige, der nærmest hver dag gerne vil ud, og lege med sæbebobler. Som vejrudsigten ser ud lige nu, så kan vi komme ud og lege med vores nyindkøbte sæbeboble maskine.

Varmere dage med sommertøj og sommerdyner

Det er ikke kun sommertøjet der er kommet frem, men også sommerdynerne er fundet frem og parat til de 25 grader vi snart får. Skifter I også til sommerdyner når sæsonen skifter?

Det har vi ikke altså gjort, mest fordi vi virkelig elsker vores skønne dundyner. De er bløde og lækre at putte med, men alt alt for varme når vi har tropenætter.

/Indlægget er lavet i samarbejde med eurotex.dk/

Skriv et svar