Når det bliver forår er skoleåret snart forbi

Ray Ban Erica
Reklame//

Starten af foråret 2018 er mest gået med at tænke på OK18. Jeg har stået med en truende lockout foran mig, og det har nu stresset mig en del. Skulle mit arbejde lukke ned i et par dage, skulle Guldklumpen ikke skole? Man kan sige at det trods alt var positivt, at hvis der ville komme en lockout, vil jeg selv kunne passe mine børn. Hvilket jeg ved at rigtig mange andre ikke ville kunne. Men pga at OK18 har fyldt så meget, har jeg helt glemt hvad tid det også er ved at være. Om få uger har de store elever sidste skole dag, og traditionen tro skal de klædes ud i kostume til sidste skoledag, og kaste med karameller.

En tradition jeg desværre ikke selv har prøvet, da jeg gik på en lille skole kun for 8.-10. klasse. Men som lille var det en af de sjoveste dage, udover at jeg ikke var særlig vild med at få karameller i hovedet, eller barberskum i hele håret. Hvad var det også for noget, at de store elever stod og ventede på de mindste elever udenfor skolen. Kort sagt er det da vildt bizart, at kaste sig over 6-7 årige børn! Det håber jeg virkelig ikke sker for mine børn!!

Men noget af det sjoveste var elevers sidste skoledags kostume, nogle elever var virkelig opfindsomme. Der var selvfølgelig også dem der bare klippede frynser i noget gammelt tøj, og skrev fuck skolen på deres jeans. Ikke den mest opfindsomme udklædning. Hvis du derimod kender nogle der mangler inspiration til udklædning sidste skoledag, så er der masse af sjove og gode bud på udklædning hos billigkostumer.dk.

Hvis du ikke har sidste skoledag, kan det være du har andre planer i 2018 som trænger til udklædning. Det kan være karnevalget i Aalborg, eller en privat fest med et tema.

Skriv et svar