Når det bliver fredag står den på juleferie

Reklame

Glædelig 19. december – uhh vi tæller for alvor ned til juleaften herhjemme nu 🙂 Specielt Guldklumpen har er ved at sprænge af spænding, mon han får det han ønsker sig, hvem får mandlen og bliver vi mon glade for hans hjemmelavede gaver? Det er altså store spørgsmål når man er 7 år. Jeg selv tænker mest på, om jeg nu husker det hele, om jeg lige skulle hoppe på computeren og få arbejdet lidt inden gæsterne kommer, og om jeg skal lave en grønkålsalat. 

Juleferie med afslapning og langsomme morgner

Vi havde ferie for et par uger tilbage, og der kunne børnene godt finde ud af at sove længe. Det er virkelig mange år siden, at jeg havde sovet til kl. 9.00. Forhåbentlig kan vi gøre det samme igen i weekenden og i næste uge. Jeg vil se frem til at ligge i min seng, med nyvasket sengetøj og hygge, inden vi vil stå op og lave morgenmad. For at det hele går i et roligt tempo, vil vi sidde i vores morgenkåber og drikke friskpresset juice og spise nybagte boller. Det er for mig indbegrebet af en rolig og hyggelig morgen. 

Jeg har selv kig på endnu en morgenkåbe, denne gang en lys udgave og gerne denne badekåbe fra Konges Sløjd. Den er i 100% økologisk bomuld, og kan både bruges på kolde og varme dage, og lige efter badet. Der er også sengetøj fra Konges Sløjd, det er også i 100% økologisk bomuld, og skulle være som at være på hotel. Det kan man vel kalde hverdags luksus. Er du klar til juleferie?

/Indlægget er skrevet i samarbejde med simpleliving/

Skriv et svar