Reklame//

Når det bliver weekend og jeg har lidt ekstra tid i køkkenet, holder jeg virkelig meget af, at gøre lidt ekstra ud af det. Det kan være lækre salater, en fin opdækning eller en dessert. Dessert kan jo være mange ting. Den lidt lette løsning er is fra fryseren, eller en flødebolle fra magasin. Mums sådan en kunne jeg godt spise lige nu. Jeg bliver så glad når jeg får flødeboller med marcipan bund, for så kan jeg nemlig spise dem. Sådan en rigtig god flødebolle med mørk chokolade, I ved sådan en man kun kan spise en af. De er virkelig gode, både de almindelige, men helt sikkert også dem med hindbærskum. Dem kan jeg varmt anbefale i hvert fald!

Lækker hjemmelavet mad

Lige nu er det mest noget med æbler der fylder herhjemme, sådan er det jo når det er æble sæson. Lige nu eksperimentere jeg lidt med forskellige æble opskrifter, både i det søde og det salte køkken. Det jeg glæder mig aller mest til, er at lave tørret æbleringe. Jeg har forsøgt mange gange, men de er ikke blevet helt perfekte. Jeg er nu også lidt i tvivl om, jeg kan få dem helt sprøde, uden at tilsætte et eller andet. Min ide er at de kun skal være af 100% æble.

I weekenden er det også bøf dag, så smider vi en stor lækker bøf på grillen eller grill-panden og får et glas rødvin til. Desværre er vores steak bestik ikke som det har været, så vi er på udkig efter noget nyt. Har I nogle gode erfaringer I kan dele ud af? Indtilvidere har jeg fundet frem til det her bestik, https://butikjespors.dk/category/la-guiole/. De ser meget skarpe ud, og minder mig om flere ferier i Frankrig. Lige nu er de på tilbud, så jeg er godt nok tæt på at klikke et sæt hjem til 6 personer.

//Indlægget er skrevet i samarbejde med Butik Jes Pors//