Når jeg har ferie…

 

IMG_8972Så skal jeg sove! Jeg kan godt mærke at denne ferie er meget tiltrængt, I har måske bemærket stilheden på bloggen…jeg har bare arbejdet i stedet for at blogge – jeg ville ønske at der var bedre tid til begge dele.

Men den dag jeg går på ferie, vil jeg gå tideligt i seng, først vil jeg gennemgå min aftenrutine, Bioderma i hele 5-øren, et lag natcreme, af med kontaktlinserne, og så børste biserne. Nogle gange får håret også en god tur, men det er somsagt ikke altid. Så vil jeg trisse i seng, lige tjekke at Guldklumpen ligger under dynen, kysse manden godnat og så ligge mig under min bløde dundyne i min hårde seng. Den er måske ikke hård hård, men den er hårdere end gennemsnittet.

Jeg kan normalt sove ret nemt, jeg skal bare ligge i min seng så lukker øjnene, lidt ligesom dukke-Lise 😉

Hvad sover I på? Hård eller blød madras??

Hvis I gerne vil optimere jeres søvn kan I se mere her, hos bedrenætter.dk kan I finde lige netop den seng der passer til jeres behov 🙂 Men et lille tip herfra er sov køligt og mørkt, sådan napper vi gerne 7-8 timer hver nat.

sponseret

Skriv et svar