Når læberne skal være røde og tiden er knap

image

sponseret

I kender det sikkert godt, tiden flyver lige pludselig afsted og hvos man skal nå det hele, må der tænkes kreativt. Sådan har jeg det tit i weekenderne når vi skal fx fødselsdag, jeg bruger rigtig meget af min tid på at lave og angerer brunch i weekenden, dertil er det der at min lille familie har mulighed for at lave hyggelige ting sammen. Derfor kommer min tid foran spejlet i sidste ende, det er selvfølgelig et valg jeg har taget for mange år siden. Jeg sørger altid for at rense og pleje min hud efter badet, men makeupen må vente til bilen, der er jo også flere spejle i sådan en rullende fætter, både sidespejl, bakspejl og det lille i skyggen som har lys i vores bil – perfekt til at ligge makeup i. Den eneste udfordring er, at chaufføren skal undgå hårde opbremsninger, makeuppen ender altid de forkerte steder efter sådan en tur. Bump på vejen er jeg heller ikke fan af, ens mascara lander ofte rundt om øjet og ikke på vipperne. Derfor har vi en aftale om at min mand siger til inden han bremser eller hvis der kommer et bump, så har jeg i hvert fald muligheden for at stoppe op inden det går galt.

Læbestiften kan altid ligges i sidespejlet eller bakspejlet, selvom jeg fortrækker det lille spejl i skyggen med lys – det er som skabt til lægning af makeup. Læbestiften på billedet er fra MAC og en af mine ynglings, jeg er vild med at den er mat og så smitter den ikke af ved små kys.

Hvis I har behov for et nyt sidespejl eller bakspejl  kan det erhverves via linket, både sidespejl til bil og bakspejl til din bil.

3 Replies to “Når læberne skal være røde og tiden er knap”

Skriv et svar