Når man glæder sig til onsdag

home-office-336373_960_720

Reklame//Sidste mandag startede jeg på arbejde igen efter barsel. Puha sådan 9 måneder går hurtigt, men det gør de jo også når man venter sig. Så det burde ikke være kommet bag på mig, men jeg syntes godt nok hurtigt at det blev maj 2017. Jeg havde så regnede den lidt ud, for vi tog vores sommerferie fra 1. maj og så 3 uger frem. På den måde blev min hyggetid med Prinsessen forlænget med et par uger.

Hjemmekontor…

Det er ikke alt ved at komme tilbage til hverdagen der er fantastisk, men jeg må indrømme at det er fedt at være ude i verden igen. Når man går derhjemme og passer børn, følger man jeg i hvert fald ikke med i verden udenfor min matrikel. Nu er jeg tilbage ude i virkeligheden, hvilket på mange måder er skønt. I morgen skal vi have besøg af sundhedsplejersken, så jeg har taget mig en hjemmearbejdsdag. En dag hvor jeg ender med at sidde helt forkert, fordi vi ikke har en rigtig kontorstol. Ergopartner.dk har ellers et kæmpe udvalg af professionelle kontorstole, så der burde være mulighed for at finde en god en.

Men når det er sagt, er det nu rart at sparer transporttiden en gang imellem, de 2 timer kan jeg sagtens bruge på en anden måde 😊

Så i dag glæder jeg mig ekstra meget til onsdag, holder I pink onsdag? Jeg tænker at jeg hopper med på vognen.

Har I mulighed for at arbejde hjemmefra i ny og næ?

Indlægget er skrevet i samarbejde med ergopartner.dk

Skriv et svar