Når regnen regner – ud i efteråret med os

Reklame//Hvert efterår regner det i Danmark, det er som sagt ikke noget nyt. Men hold da op hvor er dette efterår regnfuldt, hele sommeren har vi også fået vandet vores græs ekstra meget. Mine børn har i hvert fald fået brugt deres regntøj ekstra meget i 2017, og hver dag er deres regntøj i brug, for de leger jo ude i regnen. Jeg har kun et regnslag, det funger også ganske fint ved små byger, men det holder ikke vandet ude af sko og bukser. Udfordringen er bare at rigtigt regntøj er såå dyrt, hvorfor skal det også være det! Jeg tjekker ofte diverse shops ud for udvalget af regntøj, det er sjælendt på udsalg, og mine krav er ret høje.

Regntøj til et aktivt liv ude i regnen

Da jeg så kom forbi shoppen BJBetterGolf.com, var der masser af golf regntøj, regntøj til en aktiv fritid. Jeg går stærkt udfra, at det ville passe perfekt til cykelture og familieture i skoven. Eller en hyggelig tur i slotsparken, det er efterhånden et stykke tid siden, at vi har været der. Det er lidt pudsig at jeg ikke bruger den skønne park, der kun ligger få kilometer fra vores lejlighed. Alt for ofte skal vi opleve ting i weekenderne som skal koste penge, det er virkelig en mærkelig ting. Jeg elsker at være ude i naturen, og livet i Fredensborg og Nordsjælland byder på mange gratis glæder. Nu er det efterår, så vi kan samle smukke blade og kastanjer til kreative aktiviteter. Men igen jeg mangler et fedt sæt regntøj, og ikke mindst et par gummistøvler til de kommende ture i skoven og i parken.

Har I regntøj, så I kan være ude i det våde efterårsvejr? Personligt syntes jeg jo også, at gummistøvler kan bruges som en del af et look, fx sammen med en kappe.

Skriv et svar