Når sne og kulde er væk, skal jeg prøve…

Tchibo yoga
Træningstøjet er fra Tchibo

Reklame//

…mit løbetøj igen! Jeg savner faktisk at løbe en tur, få brugt min krop igen og føle kilometrene i benene. Jeg har ikke fundet min form igen efter Prinsessen blev født, selvom jeg gik lange ture med barnevognen. Nu cykler jeg hver dag, laver små-øvelser på gulvet mest for min ryg. Efter at jeg havde hold i ryggen i november, skal den trænes og bevæges hver dag. Mere motion i form af løb, ville kun gavne den, det kræver stærke muskler at holde kroppen stabil. Uhh mine gamle fys kollegaer ville klappe i deres små hænder.

Tilbage til en stærk krop

Min eneste bekymring er, om jeg kommer til at starte for hårdt ud. Så hårdt at jeg får skadet mig selv, og der skal ikke meget til, når man starter i bunden. Det er vigtigt at følge et løbeprogram for begyndere, og tage den tid det vil tage, at skabe en grund form. Hvis uheldet nu skulle være ude, og jeg fat i bare en lille skade, er det vigtigt at bruge de rigtige bandager. Bandager der kan stabilisere og hjælpe kroppen på rette køl igen. Det er vigtigt at tage skader alvorligt, derfor bør man altid konsultere sin læge eller fysioterapeut for at få den rette vejledning. Det var lige lidt mor-ord fra min side 😉

Udover løb håber jeg også, at jeg får tid til at dyrke noget mere yoga.

Hvad dyrker I af motion i hverdagen?

//Indlægget er skrevet i samarbejde med Fysio-shop.dk//

Træningstøjet kan findes lige her på Tchibo.dk

Skriv et svar