Når solen skinner og man mangler en have tanker

Reklame//

I dag drømte jeg igen! Men det kommer jo når vejret er godt, og vi er ved at blive idioter af vores lille lejlighed. Jeg ved godt at vi er heldige at have 100 kvm, men for os ville noget endnu større være helt perfekt. Når solen bager og børnene sveder, ville det være skønt at have en swimming pool, bare en mindre en. Så vi alle 4 kunne hoppe i vandet og blive afkølet, måske drikke fredags drink i poolen og dase rundt på det fantastiske Enhjørning badedyr som vi fik sidste år. Sidste år fik vi den slet ikke brugt, der regnede det jo også bare hver dag næsten. Tænk en gang hvor stor en forskel der er på sommeren 2017 til 2018 bare indtilvidere, vi har allerede haft over dobbelt så mange sommerdage.

Solen skinner og jeg mangler en have til min pool

Men for at have plads til swimmingpoolen, skal vi have fat i en have. Sådan en plejer at komme sammen med huse. Så derfor kigger vi igen lidt på hus i vores område, jeg tror desværre ikke det bliver før til næste år – men jeg drømmer stadig! Vi kommer jo nok til at købe et hus med lidt udfordringer, helst kun udfordringer vi selv kan afhjælpe. Hos Murebutikken kan man købe alt til murerarbejdet, så hvis man har hænderne ordentligt skruet på. Og måske youtube på iPaden, skal det nok gå. Ellers må vi jo alliere os med nogle fagpersoner 😉 Alt fra murebutikken kan findes via dette link https://murerbutikken.dk/shop/frontpage.html

Have eller ej i aften skal vi grille, spise fredagsslik og køle os med lækre drinks når børnene sover. I morgen håber jeg på en tur til stranden, det vil være rart at blive både kølet og frisket op af hav vandet. Har I nogle planer for weekenden? I skal måske også til vandet??

Skriv et svar