IMG_1769

Dette forår har godt nok vist sig for den blæsende side, det har derfor været en udfordring, at få gode billeder i hus. Alt for mange af outfit billederne er endt sådan her! Det er faktisk en af grundene til, at jeg ofte sætter håret op. Jeg kan ikke fordrage, at mit hår vivler rundt i vinden. Det bliver filtret og ligner bare en høstak! Ikke just en god hårdag efter min bog.

Jeg er ikke en af dem der bruger 30 minutter foran spejlet om morgen, derfor ender mit hår ofte i en ponytail eller i en knold. Det er enkelt og meget praktisk, og vinden er ikke en udfordring. Igennem det sidste år har jeg tænkt over mine frisyrer, og prøvet at variere dem. Jeg har haft en fletning, 2 fletninger, løst hår, en høj knold, lav knold og halvt løst og resten i knold. De fleste er frisyrer der ikke bliver udfordret af vinden.

Brr it’s cold in here – eller er det bare vinden?

I morgen skriver vi maj måned, den sidste af forårs månederne, og forhåbentlig bliver vejret bedre. Guldklumpen har haft flyverdragt på i børnehave i denne uge, det er jo helt skørt! Jeg har ellers købt den fineste læderjakke, som jeg meget gerne vil lufte. Men når termometret kun viser 5 grader, og chill faktoren trækker 4 grader fra, er det simpelthen for koldt til læderjakke. Hvornår har vi sidst været iført uldhue, vanter og halstørklæde sidst i april? Min nye vinterjakke er i hvert fald blevet brugt i år.

En af mine naboer fortalte mig i denne uge, at han altid slukker for varmen 1. april. Det har han så fortrudt, at han har gjort i år. En af mine gamle veninders mor, smed altid strømperne d. 1. april. Jeg håber virkelig ikke, at hun har gjort det i år – brrrr siger jeg bare!! Er jeg den eneste der hører og ser scenen fra Bring it on, når man siger brrrr?