Når mor ikke er hjemme…

Billede 001

Mmmmmh pizza og dessert?

I aften skal jeg til koncert med min far og mine brødre. Til min fødselsdag fik jeg lige en lille ekstra gave af min far, en billet til aftens koncert med Deep Purple 🙂 Derfor er husets moder ikke hjemme i aften, hun skal nemlig til Frederiksberg og spille luftguitar, så mine søde drenge skal selv lave mad.

Hjemme hos os er det ofte mig der laver mad i hverdagen, i weekenden springer min mand til komfuret, men så underholder jeg jo vores Guldklump. I aften skal de selv lave mad, jeg ved godt at det ikke er noget problem, men min mand ville sætte pris på at menuen var nem og helst allerede lavet. Vi spiser meget sjælendt take-away, og vi ser det ikke som den lette løsning. En løsning der ellers ville være nem, er retnemt.dk!

Hos retnemt.dk får du spændende og varieret mad leveret til døren, alle ingredienser er pakket sammen med opskriften, så alt du skal gøre er, at sætte ca. 30 minutter af til at følge opskriften, dække bord og kalde “Så er der aftensmad”! Det er da smart!

Jeg kunne godt blive fristet af deres boller i karry, det var min livret som barn 🙂

Hvordan du gør? Du tilmelder dig online, og vælger hvilke retter du ønsker, derefter får du en ugentlig levering og i pakken finder du ingredienser og opskrifter. På hjemmesiden kan du læse hvilke retter der er på menuen i den kommende uge, læse opskriften, se næringsindholdet og læse andre kunders bedømmelser.

Lige nu kan du får din første levering gratis.

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med retnemt.dk

2 Replies to “Når mor ikke er hjemme…”

    1. Helt enig 🙂 Specielt til de der mega travle dage, hvor man kommer sent hjem og ikke er så kreativ på køkken fronten.

Skriv et svar