Naturlig shampoo til slidte lokker

Reklame//Jeg er normalt til de mere afslappede looks, med naturlig make-up og hår. Men der er noget jeg ikke har kunne undvære – jeg er begyndt at farve mit hår igen. Jeg har altid farvet mit hår, men på grund af graviditet, har jeg holdt en naturlig pause. Nu er jeg tilbage i mit blonde jeg, and I love it! Men mit hår har virkelig brug for ekstra pleje, og jeg går altså ikke efter hvad som helst. Jeg vil meget gerne have en shampoo, der er plejer og holder håret sundt, samtidig med at produktet er miljøvenligt. Et bud på en mere naturlig shampoo er produkterne fra det danske mærke Falengreen. Alle produkter er både svanemærket og certificeret med astma og allergiforbundets mærke, og det er helt uden at gå på kompromis med dufte og effekt.

Naturlig shampoo fra by falengreen

Jeg bruger selv shampooen nr. 03 fra by falengreen i øjeblikket. Produktet er specielt til tørt og farvet hår, og har en skøn mild duft. Jeg syntes at mit hår efterlades blødt og fyldigt, samtidig med at det dufter skønt. Produkterne fra by falengreen forhandles blandt andet hos Bellabellacci.dk, en shop med et stort udvalg af naturlige og økologisk shampoo samt andre produkter. Der er både økologisk make-up og naturlige ansigtscreme, og mange lækre hårprodukter.

Jeg er blevet ret imponeret over by falengreen produkter, blandt andet deres hårlak bliver flittigt brugt her på matrikelen. I det her indlæg, fortæller jeg blandt andet at jeg bruger den til Guldklumpen. Det sker der jo ikke noget ved tænker jeg, når by falengreen’s produkter er svanemærket. Selvfølgelig bliver han ikke proppet med styling, men når man starter i skole i næste måned – så ved man godt hvordan man vil se ud 🙂 Håret skal sidde helt rigtigt, tøjet må hellere end gerne være med enten flaget (Tommy Hilfiger) eller med hesten (Ralph Lauren). Ja han er nu en flot fyr 🙂

Kender I by falengreen og deres produkter?

Skriv et svar