Nederdele onsdag og jagten på endnu flere skørter

Reklame

Nederdeler – en virkelig smart og meget brugbar beklædnings genstand. Den er feminin, men kan sagtens styles råt, sukker sødt eller lige efter det humør du er i.

Noget af det jeg syntes er ekstra smart ved en nederdel er, at den kan styles på mange forskellige måder. En kjole er ikke lige så nem at skabe forskellige look med efter min mening. Jeg ender i hvert fald ofte med mere eller mindre det samme look.

Flere nederdeler – tak

Jeg har efterhånden mange nederdeler i min garderobe, som jeg desværre har svært ved at få brugt i hverdagen, da jeans bare er det nemmeste. Men nu har jeg udfordret mig selv, hver onsdag står den på nederdel. I denne uge hvor det var dejligt varmt, blev det til nederdel både onsdag og torsdag med de her nye strømpebukser under.

Nu når jeg får mine nederdeler brugt noget mere, retfærdig gøre det jo at gå på jagt efter nye – ja sådan hænger det jo sammen ik 😉 På min jagt kom jeg forbi flere forskellige shops blandt andet https://www.happyhunting.dk/ – som en en tøjbutik til damer. Og hold da op hvor blev jeg fristet! Flere af deres skørter er lange, en hel ny længde for mig. Og den vokser på mig, for hver gang jeg har den med appelsiner på (som i kan se headeren), eller den nye i sølv fra Zara på billedet ovenfor.

Får I gået med jeres nederdeler? Og har I også en tøj tradition i hverdagen, så som nederdele onsdag?

Looket

Nederdel – Zara (2.hand)

Jakke – Munthe (2.hand)

Sko – Puma

Bluse – Tommy Hilfiger

Solbriller – Ray Ban

One Reply to “Nederdele onsdag og jagten på endnu flere skørter”

Skriv et svar