Nedtælling til ferie – når alle andre går på ferie…

Mine kollegaer er alle på ferie, eller også går de på ferie efter næste uge. Jeg skal dog stadig vente et par uger, men jeg er begyndt at varme op. Jeg er ved at købe de ting der skal med i kufferten, min nye bikini er på plads – se om du kan gætte hvilken i det her indlæg. Derudover skal vi også have massere af solcreme med, solcreme i USA har nemlig ikke de samme filtre som herhjemme, vores solcreme holder i flere timer, hvor imod deres kun holder i max 90 minutter. Dette skyldes at deres UVA og UVB filtre ikke er lige så kraftige og holdbare, som dem vi bruger i europa. Det kan du læse mere om ovre hos Pudderdåserne.

Når vi skal til USA, køber vi derfor en masse solcreme hjemmefra. Det er jo uhyrre vigtigt at børnene specielt er godt beskyttet. De kan ikke på sammen måde som os voksne, mærke at de skal have ny solcreme på.  Vi plejer at bruge faktor 30 og faktor 50, 30 til os voksne og 50 til børnene – jeg bruger nu også gerne faktor 50. Jeg syntes det er en skrøne, at man ikke blive solbrun når man har høj faktor på. Jeg bliver solbrun, jeg springer bare det farlige hummer-røde stadige over.

Nivea solcreme

I år skal vi have Nivea Sun Kids med til børnene. En smart spray der gør det nemt at dosere cremen. Den lille solcreme er en roll on, den er nem at smøre på. Og giver et tyndt lag lige der hvor det er nødvendigt. Samtidig med at den nemt kan være i tasken på tur.

Solcremen er fra Nivea og kan købes i fleste supermarkeder eller i din lokale Matas.

Skriv et svar