New in – badesandaler

20140803-155812-57492031.jpg Da vi planlage vores ferie, vidste jeg at jeg skulle ud og købe et par nye badesandaler. Når man starter ud med 3 dage i Lalandia, og derefter skal til Nice med egen pool, så skal der vandfaste sko med. I tidligere indlæg har jeg skrevet om H2O banditterne, og så kom MossCopenhagen på banen med dem her, og så blev altså lidt i tvivl. Jeg er jo en stor fan af guld, men jeg er ikke badesandal typen der går på restaurant, i Brugsen eller alle mulige andre steder med mine badesandaler. Så guldbanditterne blev hurtigt for dyre!
Igennem de sidste mange uger, har jeg dagligt været forbi MossCopenhagens onlineshop forstår tjekke om de havde min størrelse, og lige pludselig i mandags var str. 38 igen på lager. Det tog mig ikke mange spildt sekunder at klikke dem i kurv og finde mit MasterCard. Allerede torsdag blev de leveret, og jeg må indrømme at til den pris er jeg ganske godt tilfreds – selvom jeg ved at H2O’erne er bedre støbt til fødderne, men igen jeg har ikke tænkt mig at gå med dem til hverdag.

Lige lidt nørdet motorsports Info, MSCH er faktisk Michael Schumacher’s kode på skærmen da han kørte Formel1 🙂 så min svigerindens far spurgte mig, hvor jeg havde fået fat i Schumacher badesandaler henne – haha 😉

5 kommentarer til “New in – badesandaler”

    1. Uhh det keder jeg godt, for da Stephanie havde klikket dem hjem, var jeg bare mega fristet. Men klik dem endelig hjem 🙂 de er møg fede!!

Skriv et svar