Nogle tænker Halloween andre tænker Jul

Tiden går hurtigt! Det kan vi vist alle sammen blive enige om, selvom tiden jo snegler sig afsted da man var barn. Om 2 måneder er vi i gang med julemåneden, derfor er det ved at være tid til at begynde forberedelserne. Vi har længe været i gang med indkøbet af kalendergaver, vi går efter den filosofi at vi køber ind hele året. På den måde får vi spredt udgiften ud, og vi har muligheden for at få dem til gode priser.

Vi burde også begynde at planlægge både julegaver, julebagning og hvilke julemarkeder vi skal besøge. Vi har selvfølgelig allerede søgt nettet tyndt efter hvilke julemarkeder, der er i hvilke weekenderne.

Julegaver fra arbejdet

Jeg syntes der er rigeligt, at se til op til jul. Bare med de ting jeg vil, og de arrangementer der er med børnene. Så er de 24 dage meget hurtigt gået! Oveni alt det er der også regnskabsafslutning på mit arbejde, jeg blev derfor glad for at høre, at det ikke også var vores afdeling der skulle stå for julegaver til ansatte. Sidste års firmajulegave havde vores centerchef stået for. Det var den fineste kurv fra Esrum kloster, med specialiteter fra klosteret selv. Kurven indeholdte blandt andet en rigtig god urtesalt. Den er så god, at når glasset er tomt, skal jeg forbi og købe et nyt!

Jeg syntes generelt det er lidt svært med firmajulegaver, de skal falde i manges smag. For 2 år siden fik jeg en gavekode til en hjemmeside, der kunne jeg vælge imellem dyner, kro ophold, Royal Copenhagen kopper og mange andre ting. Jeg valgte en Georg Jensen bluetooth højtaler, det var virkelig en god løsning til julegave til ansatte med meget forskellige behov.

Jeg glæder mig til at se hvad der bliver Julegaver til ansatte på mit arbejde i år 🙂

Skriv et svar