Noru i kop

Reklame

Jeg er blevet ret glad for kaffe, som jeg drikker gerne kaffe hver dag. For det meste bliver det kun til 2 kopper om dagen, men det er mest fordi jeg ikke ønsker at blive rigtig kaffe-afhængig. I ved en af dem, der kun fungere efter de har indtaget deres morgenkaffe. Eller først kan svare på spørgsmål på arbejder efter 2 kopper kaffe. De findes altså, for sådan en har jeg arbejdet sammen med.
Men når jeg ikke drikker mere kaffe, vil jeg også have god kaffe! Vi har en espressomaskine som kræver hele bønner, og når man som os, er begyndt at gå op i restning, temperatur og kvænens finhed. Er det blevet en hobby, at finde de helt rigtige bønner.

Lørdag morgen er dagen for nye bønner, vi drikker mest kaffe i weekenden herhjemme. Men så ryger der også en halv pose på 2 dage, det går jo hurtigt når der også kommer gæster til kaffe.

Noru 3 slags kaffe

Noru – kaffe og the lige til døren

Noru er et ret smart koncept, til os der elsker frisk kaffe. Her tegner du et abonnement på kaffe, leveret lige til din dør. Så slipper du for at skulle til en lille riste biks, eller se en tom hylde i supermarked der hvor dit favorit mærke plejer at stå. Hos Noru kan du abonnerer på enten hele bønner eller malet kaffe. Jeg valgte hele bønner, da vores maskine selv kværner. Her kan så vælges imellem 3 varianter, mixto, organica og gastrónomo. Jeg har fået muligheden for at teste netop de tre varianter, og indtilvidere har jeg smagt gastrónomo. Det er en lidt mildere kaffe end det vi plejer at drikke, den er aromatisk og giver en blød skum på toppen.
Hvis du ikke er til kaffe, tilbyder Noru også en the ordning til thedrikkerne.
Kunne du finde på at få din kaffe på abonnement?

Noru abonnement