Løbes – nu skal der løbes!

reklame

Jeg har længe haft en plan om, at jeg skulle finde løbeformen i år. Hvorfor jeg så ikke bare startede lige efter nytår, var en del af planen. I mit 8-16 job er jeg økonomimedarbejder i en Nordsjællandsk kommune, og som i alle andre kommuner er januar reserveret til regnskabs afslutning. Med den tid på året følger der også en hel del overarbejde med. Derfor er det fuldstændig urealistisk at starte noget nyt op i den tid. Derfor startede jeg selvfølgelig ikke med at løbe der, for så havde jeg bare sat endnu en dødssejler i vandet. Og det giver jo ingen mening! Men så lukkede Covid-19 os alle sammen ned, og jeg fik lige pludselig forageret over en time hver dag. Den time har jeg så valgt at der skal løbes i.

der skal løbes

Og der skal løbes i blomster!

Jer der følger med her på bloggen ved, at jeg i starten af året købte denne skønne sportsbh fra Hunkemöller. Den blev jeg hurtig ret stor fan af, og jeg ringede derfor rundt til diverse Hunkemöller butikker i mit nærområde, for at finde en butik med løbebukserne i samme mønster. Det var desværre helt umuligt, og da jeg gerne ville bruge det gavekort jeg havde til butikken, kunne jeg ikke købe dem online. Det er nemlig sådan, at man ikke kan betale med gavekort i onlineshoppen. Men så var der en super venlig ekspedient i butikken i Helsingør der kunne hjælpe. Hun kunne oplyse mig , at jeg bare skulle komme ned i butikken. Nede i butikken bestilte ekspedienten så de her skønne løbebukser til mig online, jeg betalte med mit gavekort og bukserne blev leveret på min hjemmeadresse. Det kan da næste ikke blive nemmere 🙂

Online køb i Hunkemöller butikken

Så jeg fik både det gode ved at shoppe i butikken, med god service og mødet med den hjælpsomme ekspidient. Bonussen var så også, at der få dage efter kom en pakke med de fine nye ting. Det er jo mega smart, også hvis man gerne vil have en bikini til sommer der ikke lige er på lager i butikken. Så kan de bestille lige den du har udset dig i shoppen. Og hvis jeg ikke husker rigtigt – så sparede jeg vist også fragten. Har I forresten set at der allerede er masser af bikinier på hjemmesiden? Selvom hele verden er lukket ned på grund af den skide virus! Kommer sommeren stadig til Danmark efter foråret, så der bliver rig mulighed for at vimse rundt i bikini i 2020. Personligt er jeg altså ret vild med de højtaljede bikinitrusser med detaljer i siderne.

Nå men tilbage til løbebukserne, de har allerede været ud og se byen 3 gange. Og i lørdags fik jeg et meget fint kompliment med på vejen. Den høje dame med det grå hår og den store hun sagde, ja sådan nogle glade bukser skal da ud og løbe. Og ja det er et par glade bukser, og de sidder simpelthen så godt. Forhåbentligt skal jeg ud og lufte de glade bukser rigtig mange gange dette forår, for til sommer står den altså på shorts!

Jeg håber på at alt det der skal løbes i den nærmeste fremtid. Kan få mig til at se helt skarp ud om et par måneder. For der kommer bare så mange fine bh’er og trusser nu hos Hunkemöller – og HUSK lige at de fleste fysiske butikker holder lukket på grund af Covid-19. Men der rig mulighed for at shoppe igennem på hjemmesiden, og hvorfor ikke støtte op om en virksomhed der lytter til op om regeringens tiltag.

One Reply to “Løbes – nu skal der løbes!”

Skriv et svar