Ny nøglering

image

sponseret

I cirka 12 år har det været en didle nøgleringe, der har holdt styr på mine nøgler, den trængte virkelig til en udskiftning. Nu er det så denne flotte Star Wars nøglering der holder styr på min nøgler, til jer der ikke kan se det, er det den nye figur Rey i Lego. Hun er noget lettere end den forrige udgave, hvilket er helt rart, og så passer den også meget bedre til hvor jeg er i mit liv. Guldklumpen er nemlig helt tosset med de små plastik klodser, og hans værelse er nærmest dækket af lego – hvis der ikke blev ryddet op hver dag.

Nøgleringen er købt i Legoland, jeg ved at man også kan få deres nøgleringe i koncept butikkerne, som fx den på strøget i København – lige overfor søstrene Greene.

Til hverdag er det Guldklumpen der låser vores dør op, når vi kommer hjem. Dersværre var der en dag i løbet af sommeren, hvor jeg var alt for langsom til at komme med nøglen – jeg var jo også højgravid, så jeg bevægede mig ikke så hurtigt. Imens Guldklumpen står og venter på sin mor, leger han at han kan bruge en pind som nøgle – det skal man så ikke kan jeg fortælle jer. Jeg kunne ikke få min nøgle ind i låsen, så vi kunne ikke komme ind. Jeg ringede til manden min og vi blev hurtigt enige om, at skulle komme hjem og kigge på låsen.

Vores forsikring dækkede desværre ikke en låsesmed, da det ikke var indbrud der var forsøgt på. Så vi måtte kigge omkring på nettet efter en billig låsesmed eller låseservice der kunne hjælpe os. Heldigvis løste problemet sig selv, da manden lige pludselig kunne få nøglen i låsen.

Alle kan jo få brug for en låsesmed, se priser på låsesmed i københavn her – prinserne er fra virksomheden låsesmed København.

Skriv et svar