Ny serum på hylden – matas serum 35+

Det er helt fjollet med de der alders kasser, men nu er min hud blevet 35, så nu er der måske noget om snakken. Jeg føler mig bestemt ikke gammel nok til 35+ kassen, men hvis jeg gerne vil blive ved med at se ung ud. Må jeg nok hellere begynde, at pleje min hud lidt ekstra. Jeg har længe brugt serum under min dagcreme, da jeg ofte syntes, at min hud trænger til mere fugt.

Serum +35

Serum 35+

Anti wrinkle serum fra matas er en let serum, der hurtigt trænger ind i huden helt uden at fedte. Jeg kan derfor straks smøre min dagcreme ovenpå. De 2 produkter passer heldigvis godt sammen, hvilket også er noget matas selv reklamere med, så det passer helt fint hjemme hos mig i hvert fald. Matas anti wrinkle serie er skabt til tør hud over 35, serien er uden parfume, parabener og farvestoffer og er svanemærket. Serummen indeholder algeekstrakt, kreatin og provitamin B5. Algeekstrakten er fugtgivende, strammer op og fremmer kollagen-dannelsen. Kreatin virker cellefornyende, styrker bindevævet, forbedrer hudens elasticitet og minimerer rynker. Provitamin B5 plejer og er fugtgivende.

Hvornår har man tør og 35+ hud?

Et spørgsmål jeg har spurgt mig selv om, for jeg syntes ikke at min hud ser gammel ud. Jeg kan kun prale af en rynke, og det er sur og vred dame rynke lige mellem øjenbrynene. Jeg syntes ikke den er nok til, at hele min hudpleje rutine skal laves om, men omvendt ældning skal jo starte et sted. Efter hvad jeg har forstået, er rynker noget der kommer, når huden bliver tør i underhuden. Jeg skal derfor ikke have fiskeskæl i hele krydderen, før at jeg har tør hud. Omvendt skulle teenage hud også kunne stamme fra ud tørret hud, så huden prøver at fedte sig selv med talg. Tak for hjælpen hud – men det bliver et nej tak herfra 😉

Så måske er min hud tør?! Nu vil jeg i hvert fald give min hud et boost med serum +35 fra matas, det kan jo være at den hjælper på flere planer.

Serummen kan købes direkte på matas.dk. Til og med i dag er der minus 20% på hele shoppen, hvis du bruger koden “vild påske”.

Skriv et svar