Nye DIY ideer

H
Hold nu op hvor har det bare været en varm lørdag! Guldklumpen er stadig syg, så vi var ikke ude og nyde det gode vejr – ok vi var da på altanen, men ikke ved stranden eller noget andet oplagt.
Jeg fik til gengæld fundet min symaskine frem, jeg fik repeteret en nederdel, lagt et par af mandens cowboybukser op, lavet et neon pink hårbånd – mest fordi jeg trænger 😉 og sidst men ikke mindst fik jeg kreeret en ny nederdel 🙂

Udover at sy og strikke har jeg kastet mig over hækling, og det er neget nyt! Så nyt at jeg hæklede mit første projekt sidste lørdag, resultatet var ikke så godt, men det gav mig blod på tanden. På billederne ses projekter jeg overvejer at kaste mig over.
Find opskrifterne her.
Hvad har I gang i af kreative ting?

2 Replies to “Nye DIY ideer”

Skriv et svar