Essie gel lakker

Jeg er som sagt ret imponeret over de nye fra Essie Gel, lakkerne er både fine og super holdbare. Til min fødselsdag fik jeg en gaveæske med et lille starter kit – det kan I læse mere om her. Essie er et amerikansk mærke, derfor undersøgte jeg hjemmefra, hvad prisen var på Essie Gel i butikkerne. Som så mange andre Amerikanske mærker, var de meget billigere at købe i USA. Det er næsten halv pris – der er altså en mellemmand et sted, der tjener kassen på vores Essie forbrug her i Danmark. Derfor måtte jeg jo have et par lakker med hjem, jeg gik målrettet efter en coral til start. Coral er jo perfekt til sommerbrun hud, og kan sætte farve på alle sort, hvide og grå outfits. Puha nærmest hele min kufferts indhold havde den farve, så coral var et meget velkommet krydderi. Eller måske mere som krymmel på en softice og konfetti nytårsaften.

Gel i flotte farver

Flere nye gel farver

En coral var ikke nok, så jeg købte en lyserød og en grøn – grøn bliver da stort denne sæson ik? Eller også må jeg bare sørge for det 🙂 Nu har jeg 4 skønne farver, og når de hver især holder ca. 10 dage, så kommer jeg til at have smukke negle hele sæsonen. Jeg kiggede på nogle af de andre nye farver, hvorfor er nude til negle så in? Så kunne man lige så godt droppe lakken, eller blot tage en klar lak. Men 6 nye nude farver, lige klar til brudesæsonen – bliver folk ikke gift året rundt? Nå men jeg er gift, så jeg behøves ikke nude farver, jeg gå efter de der pang farver.

Hvad syntes I ellers om dem? Fine ikke?! I skal nok få dem at se på, tænker også at lave et indlæg, hvor I kan se holdbarheden i billeder dag for dag. Er der stemning for det?

Mine gel lakker