Nye kjoler til efteråret

Nye kjoler

Reklame//Jeg er på udkig efter en ny kjole, jeg bruger ikke så ofte kjole – jeg er mest til jeans og nederdeler.

Men nogle gange skal man jo bruge en kjole, jeg har kigget en hel del på slå-om-kjoler. De klassiske kjoler i Diane von Furstenberg stil har fået et comeback denne sommer, tænker nu heller ikke at designet på noget tidspunkt har været helt outdatet. Var faktisk meget tæt på at kaste mig ud i et DIY projekt, i form af sy selv kjole sidste år. Jeg havde brug for tøj til den voksende mave, og tænkte at sådan en kjole var sagen.Men jeg endte faktisk med blot, at gå i mit eget tøj, de lidt længere t-shirts var selvfølgelig at fortrække. Nederdelerne sad under under maven, og vupti sparede jeg penge i tøj budgettet, vil hellere købe tøj der kan bruges hele året. Og ikke bare når man gror nye mennesker <3

For at tøjet holder længst muligt i mit skab, skal tøjet være klassisk og i god kvalitet. Jeg har kigget lidt på kjoler fra Masai, som blandt andet forhandles hos Frølund. Frølund forhandler mange forskellige mærker, og flere har gode bud på nye kjoler til min garderobe. En af mine betingelser er naturlige materialer. Masai’s tøj er ofte i blød bomuld, men også gerne med silke og andre eksklusive materialer. Se udvalget og køb dem her. 

Rn af mine nye kjoler

Kjolen på billedet er allerede flyttet ind hos mig, den glæder jeg mig meget til at style dette efterår. Jeg tænker leggings eller strømpebukser, bomber, denimjakke eller en læderjakke og så cool sko. Helst i Toga Pulla stilen eller converse, tænker det vil give et fedt nede på jorden look 🙂

Hvad syntes I om min nye kjole?

Har I nogle gode fif til styling af kjoler til hverdag, og går I med kjole til hverdag eller er det kun til festlige lejligheder?

/Indlægget er skrevet i samarbejde med Frølund/

Skriv et svar