Nye løbesko – selvfølgelig fra Nike

Reklame

Nu er jeg ved at have godt fat i de der små løbeture, og hvis det ikke bliver til en løbetur, så går jeg en tur. Jeg har arbejdet hjemmefra i mange dage efter hånden, og det er altså hårdt for min ryg. Jeg har fundet en god løsning, hvis jeg når mine 10.000 skridt om dagen, så fungere min ryg bedre dagen efter. Og det er altså alfa omega for, at min dag dagen efter bliver god i denne her tid. Den ekstra Bonus er så, at jeg også kan se tøjet sidder lidt bedre. 

Jeg er generelt ret vild med Nike, ca. 80 procent af mine sneakers er Nike sneakers. Det er ikke en ny ting, at det er Nike der står først på min indkøbsliste. Som barn havde jeg massere af Nike sko, både til fritid, idræt og sport. Mærket har holdt ved, og det er ikke kun mig der er Nike fan herhjemme, både manden min og børnene har Nike snearkers.

Nye løbesko og løbetøj fra Nike

I sommer købte jeg nyt løbetøj, og for mig betyder det en hel del, at tøjet er lækkert. For så bliver min løbetur lige det federe. Jeg har efterhånden en god samling løbetøj, og tøj til alt slags vejr. Nike har blandt andet lavet en løbebluse som syner og føles tynd, men som man kan holde varmen i, når vejret er som nu.

Mine nye løbesko har lyserøde detaljer, som passer så fint til blandt andet de her løbebukser, som jeg skal løbe stierne tynde i i denne sæson.

Hjemmetræning

Har I fået gang i hjemmetræningen? Jeg er ret stolt over mig selv, for jeg har både fået gang i løbetræningen, målet på de 10.000 skridt og hjemmetræningen. Nettet og de sociale medier bugner af gode fif til hjemmetræningen, så der er noget for enhver smag. Jeg er blevet ret glad for kardio træning, 5 minutter med høj intensitet og så styrketræning i 5 minutter. Det sæt laver jeg så 3-6 gange, alt efter hvor meget tid jeg har.

/Indlægget er skrevet i samarbejde med Intersport/

Skriv et svar