Nye sko

Jeg har de sidste par år, mest gået i sneakers også om sommeren. For mig har det været vigtigt, at jeg gik godt og sikkert. Jeg har som barn og teenager været meget plaget af forlange ledbånd i fødderne, så hvert år tumlede jeg rundt med en forstuvet fod. Når jeg så både har været gravid og gået rundt med en baby i bæresele, har det været vigtigt at mine fødder fungerede optimalt. Men i år har jeg købt nye sandaler.

Nye sandaler

Nye sandaler på tilbud

De nye sandaler var selvfølgelig på tilbud, jeg køber sjælendt noget til fuld pris. Der er næsten altid ting på tilbud hos Zalando, og lige nu kører de minus 70% på rigtig mange items. Så jeg slog til på de her fine lyserøde sandaler, og et par solbriller. Der er stadig end of season sale, så hop endelig forbi og se om I også kan gøre et godt kup. Desværre kører Zalando ikke fri fragt på alt mere, nu skal man købe over kr. 189,- ellers kommer der kr. 29,- på i fragt. Øv det var ellers noget af det jeg var ret glad for ved Zalando.

Heldigvis kommer jeg hurtigt op på kr. 189,- selvom man nu ikke lige impulskøber noget til kr. 99,- mere uden lige at tjekke efter flere ting.

Du kan selv få fat i sandalerne lige her.

One Reply to “Nye sko”

Skriv et svar