Nye skønheds favoritter fra Goodieboxen

Goodiebox

Jeg har nu modtaget Goodieboxen 2 gange, og jeg må sige at jeg er meget imponeret! Der er både noget til huden, øjnene, læberne håret og hænderne. Og alle produkter falder lige i min smag. Lige nu er det de her produkter jeg bruger mest. Paletten er i de fineste naturlige farver, alle farver jeg kan se mig selv bruge. Ind til videre har jeg brugt 4 af farverne, de fungere virkelig fint, og holdbarheden levede helt op til mine forventninger. Jeg mixer ofte 2 farver sammen, så jeg har en mørkere nuance fra midten af øjet og ud af. Farverne ligger jeg med min pensel fra Nilens Jord, det er en virkelig en god pensel! Den er god til prisen og fungere fint for mig 🙂

Goodiebox

Mine favoritter fra Goodieboxen

Parfumen fra Craven dufter rigtig godt, desværre syntes jeg at den hurtigt forsviner på min hud. Hvilket jo gør den lille taske udgave virkelig smart, for så kan jeg hurtig opfriske duften i løbet af dagen. Den er med en smart roll-on, så den nemt kan påføres uden at sprøjte ud i hele lokalet. Perfekt til arbejdet!

Lipglossen er meget neutral, og har næsten samme farve som mine læber fra naturens side. Den er nem at påføre, og holder som en almindelig lipgloss. Mine læber bliver gennemfugtet, og efterlader mig med smukke naturlige læber – det er den jeg har på på billedet. Jeg tænkte lidt over hvorfor der står step 3 på glossen? Hvad er de 2 andre step?? Morgenmad – step 1, børste tænder – step 2 og så step 3 lipgloss! Ej det var en joke, men det passer jo meget godt til rækkefølgen 😉

På Manna Kadar’s hjemmeside er der kun 2 steps til Lips, step 1 er en primer og step 3 er farven.

Produkterne er fra de 2 sidste Goodiebox som stadig kan købes på hjemmesiden, hvis du skulle være interesseret.

Skriv et svar