Nye t-shirts på forårs udsalg – det er tid til et godt køb

reklame

Solen skinder på livet løs, og flere butikker har åbnet for forårs udsalget. Efter jeg har skiftet kontor, er jeg begyndt at finde min gamle blazere igen. Det passer mig rigtig godt, igen at gøre lidt ud af mit hverdagstøj igen. Igennem de sidste mange år, har jeg ikke haft et job, hvor det gav mening at være i fint kontortøj. Da jeg arbejdede på Østerbro, delte jeg kontor med en masse fysioterapeuter, som gik meget op i kroppen og motion. Der var stort set ingen der gik i høje hæle eller mere klassisk office tøj, så jeg faldt fint ind, med mine jeans, t-shirts og converse. Nu er jeg igang med at ryste tøj posen lidt igen, og jeg er på jagt efter nye t-shirts.

nye t-shirts

Jeg er ikke den store skjorte type, så jeg går mest med t-shirt til både jeans, nederdel, blazer og læderjakke. Så mit behov for nye t-shirts er vokset med at solen nu igen titter frem. For når man bruger de samme meget, så bliver de hurtigt slidte. Og det er ikke altid det look jeg går efter 😉 Jeg har blandt andet kig på de her fra Mos Mosh, klassiske med et tvist lige som jeg godt lan lige dem. Jeg er altid på udkig efter nye t-shirts med fed print. Den kunne blandt andet være band t-shirts, eller nogle med sjov tekst eller bare med print.

/Indlægget er skrevet i samarbejde med kysthuset.com/

Skriv et svar