Nyt armbånd – DIY

armbånd2 armbånd1

For en lille månedstid siden, gik jeg igennem nogle af mine mange halvfærdige projekter – og der er altså rigtig mange 😉 Jeg faldt over en masse fine små blomster, som jeg har syet for flere år siden. Da jeg var ca. 12 år, lærte min morfars søster mig at lave perle broderier, noget min oldemor – min morfars mor, var fuldstændig fantastisk til. Jeg elsker at sy med perler, de er så flotte, og man kan få de fineste resultater. Jeg har mest gjort det i julepynt og gaver til fx. min mormor 🙂

Men da jeg stod med de her fine blomster, tænkte jeg at de kunne blive til et fint sommer armbånd – og da jeg faldt over det her fine gule broderigarn i Søsterne Grene, slog jeg til og satsede på en knyttet bund til mine fine blomster.

Som prikken over i’et, syede jeg en lille lyserød krystal i hver blomst, den fungere samtidigt som det lille “søm” mellem blomst og armbånd.

Hvad syntes I om det?

armbånd3

2 Replies to “Nyt armbånd – DIY”

Skriv et svar