Nyt fra Clarins

clarins1

clarins2

For en lille måneds tid siden, var manden min et smut i Malaga for at slappe med Guldklumpens gudfar. Der var dømt herre-hygge og godt vejr, jeg var vældig misundeslig på dem, da de sendte billeder hjem med sol, havudsigt og 23 grader. Men jeg skulle ikke brokke mig, jeg var sammen med Guldklumpen og mine forældre en hel weekend, det var vildt hyggeligt. Jeg var rigtig hjemme hos mor og far, men jeg havde stadig min lille øjesten med mig, lidt en sjov følelse – på den ene siden var jeg barn, men voksen da jeg jo havde mit eget barn med.

Både sønnen og jeg var heldig at få gaver, jeg fik dette rejsesæt fra Clarins. Det er virkelig et skønt sæt, jeg er allerede blevet ret vild med Clarins – tænk at jeg ikke har prøvet det før nu! Duften på produkterne er virkelig fantastisk, konsistensen er let og suger hurtigt ind, jeg føler i hvert fald at min hud bliver fugtet i dybten, og en finere glød er på vej frem 🙂

Clarins3

6 Replies to “Nyt fra Clarins”

  1. Årh gid det var mig, som skulle en tur til Malaga 🙂 Men det du brugte tiden på imens, lyder også så dejligt 🙂
    Og lækkert sådan at få gaver med hjem 🙂

    1. Jeg var også ret misundelig, men jeg tror nu også det er meget sundt at være lidt adskilt en gang imellem 🙂 Og så især når det ender ud i lækre gaver 😉

Skriv et svar