Nyt hår #2

Billedet er 2 år gammelt og viser en noget korter frisurer.

Efter arbejde skal jeg til frisøren og have klippet et godt stykke af håret. Det er blevet godt slidt og tørt i enderne, det bliver det hurtigere nu, end før jeg fik Guldklumpen. Selvfølgelig mistede jeg også en del af min fyldige manke under de 9 måneder, Jeg var dog ikke ramt som nogle af mine veninder. Jeg tror også vi alle har hørt skreghistorier, om kvinder der nærmest blev skaldet.  Hvis jeg havde kendt til det her produkt fra Crescina.dk – så havde jeg helt sikkert anbefalet det til mine veninder…måske jeg også selv havde brugt det.

For mig kom det værste først ca. 3 måneder efter jeg havde født, jeg kunne slet ikke redde håret, det var nærmest dødt! Jeg fik klippet en kort page, ikke just noget der faldt i min mands smag, men det var jo den eneste løsning.

Nu er mit hår igen blevet ufattelig langt, så langt at det tynger mit hoved, nogle gange oplever jeg spændings hovedpine grundet det tunge garn. I aften kan jeg så igen fremtrylle kortere og sundere hår 🙂 Men hvor kort…det har jeg ikke besluttet mig for endnu.

Oplever I gener med jeres hår??

/Indlægget er skrevet i samarbejde med Crescina.dk/

6 Replies to “Nyt hår #2”

  1. Er vanvittig træt af mit lange og endda tyndt hår.. Men når du siger at dit er tykt og det generer dig så meget, er godt nok skræmmende! 😀

    benyasuwan.bloggerspoint.dk

  2. Jeg havde en rigtig dum periode tilbage i 2010. Men det var mere fordi at jeg glattede mit hår og ikke brugte nogen form var varme produkt. Eller synes jeg faktisk ikke at jeg har nogle gener..

Skriv et svar