Nyt møbel til børnetøj

Billede på vej

Reklame//

Inden vi tog på sommerferie, fik vi investeret i et par nye møbler. Et møbel til børnenes værelse, hvor der var plads til deres tøj. I flere måneder har den nederste skuffe i det gamle møbel, været mere åben end lukket! Prinsessen fik en meget stor trang til at tage mere tøj på hele tiden. Det resulterede i at det meste af hendes tøj lå på gulvet, resten havde hun taget på – næsten altså. Jeg må ærligt indrømme, at jeg blev idiot af at skulle ligge det samme tøj sammen hver dag. En lille bonus var der ved hele det her tøj cirkus, Prinsessen kan nu tage bukser på, strømper på både hænder og fødder, cardigans og huer. Ja ja det er sikkert ikke så vildt, men jeg syntes nu hun er ret sej, for hun er ikke fyldt 2 år endnu.

Nu er der kommet et møbel med låger, nu er tøjet i skabet og Prinsessen er gået videre til vores sko. Måske hun snart lærer at binde snørrebånd…ej det regner jeg slet ikke med.

Lige så fantastisk det er med nye møbler, lige så møg irreterende er det. For de gamle møbler skal jo smides ud. Jeg har desværre lavet et rigtig fjollet styrt, så jeg har slået min venstre skulder. Det har resulteret i, at vi ikke har kunne få smidt deres gamle møbel ud. Vi kan ikke en gang løfte det, og der er ingen møbelhjul på, så lige nu har vi det gamle møbelstående i stuen. Forhåbentlig er min skulder snart god igen, så vi kan komme på genbrugsstationen med den gamle kommode.

Skriv et svar