Nytårsaften gik godt

reklame

Jeg bliver altid overrasket over hvor hurtigt året går, når datoen pludselig siger d. 31. december. Nytårsaften skulle vi fejre sammen med vores gode venner, som bor i gåafstand fra os. Super god planlægning – på den måde kunne vi alle drikke både champagne og rødvin, uden at skulle tænke på hvem der skulle kører hjem. Vi havde taget barnevognen med til Prinsessen, så kunne hun i hvert fald blive kørt hjem i kareten – lidt royal er man vel her i Fredensborg.

Nytår

Aften gik som planlagt, børnene hyggede sig og legede som de plejer. Der var massere af mad, det plejer der også at være, hvilket kun er en bonus. For så er der rester til både frokost og aftensmad d. 1. januar, og så behøves jeg ikke stå i køkkenet. Menuen d. 31. december stod på luksus rejecocktail til forret, rødt kød, hasselbagte kartofler, hjemmelavet bearnaise og 2 slags salater. Desserten var is i lange baner, med champagne on the side – det var vel nytårsaften. Til hovedretten stod den på rødvin, vi var langt omkring i år. Vi var 4 der skulle blive enige, jeg er mest til ripasso, min mand er til tungere italienske vine og vores venner er mere til de franske. Derfor kom vi forbi gevrey chambertin, men endte med at vælge en vin vi alle kendte i forvejen.

Nytår

Aften var skøn og vi alle 8 hyggede os til vi trille hjemad kl. 4.00

Min aften var i genbrugskjolen fra sidste år, den havde ligget i skabet hele 2019, hvilket slet ikke giver anledning til at købe endnu en glimmer kjole, der bare skulle ligge side om side med den her. Så med en minimalistisk tilgang til tanken om kjolekøbet, blev det til en genbrugs kjole med god samvittighed.

Jeg håber I også havde en skøn nytårsaften.

/Indlægget er skrevet i samarbejde med greenwoodfinewine.dk/

One Reply to “Nytårsaften gik godt”

Skriv et svar